Åkervägen 20 / Ribby / Handen / Haninge

Ljus 3:a med balkong i populära Ribby!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
6 028 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åkervägen såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a som ligger i idylliskt område med vacker natur utanför porten!
Här finner man ett bekvämt boende med stambytt badrum, fantastisk balkong och generöst vardagsrum. Till bostaden finns tillhörande förråd och genom föreningen ingår gratis parkeringstillstånd.

Lägenheten har ett genomgående generöst ljusinsläpp och köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Från balkongen finner vi en mysig utsikt över den välskötta innergården som bjuder på härliga grönytor där barnen kan leka. Man kan smidigt ta sig till Årsta Havsbads vackra omgivningar och bad, samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer in till stan.

Brf Ängen har genomgått alla de stora renoveringar som stambyte, takrenoveringar och fönsterbyte. Belägen i idylliskt område med hästhagar och vacker natur runt knuten samtidigt ligger utmärkta kommunikationer och affär ett stenkast bort. Föreningen har även kolonilotter utanför fastigheten som boende kan hyra. Ribby är en av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare närheten till natur och utmärkta förskolor. Västerhaninge är ett område som är på frammarsch som ständigt utvecklas och byggs ut. Idag finns allt man behöver i Västerhaninge C som banker, apotek, vårdcentral, Systembolag och restauranger mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.