Björkstigen 2

Björkstigen 2

Slutpris

1 400 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Björkstigen 2


Slutpris
1 400 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Välskött och renoverad tvåa!

Stilrent renoverad tvåa ett stenkast från kommunikationer och serviceutbud. Genomgående parkettgolv, stambytt badrum och modernt kök. Bostaden präglas av välplanerad ytor och goda förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober i både sovrum och hall.

På den trevliga balkongen kan du njuta av dagens sista soltimmar och grönskande utsikt mot en av föreningens innergårdar. Gavelläge med fönster i tre väderstreck. Här slipper du också de dyra nätavgifterna för el och debiteras istället utefter din förbrukning tack vare föreningens kollektiva elavtal.

Brf Stigarna är en stor förening och de ombildades till bostadsrätter 2008. Inom föreningen finns fortfarande ca 80 hyresrätter kvar och 23 lokaler som hyrs ut till affärsverksamhet och mindre företag.

Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett lugnt boende med närhet till både natur och kommunikationer. Välkommen med ditt intresse!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 673 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2023-01-06

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Björkstigen såldes av oss 2023-01-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Björkstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.