Blomsterrundan 9

Blomsterrundan 9

Slutpris

3 600 000 kr


Västerhaninge - Jägartorp— Västerhaninge— Haninge

Blomsterrundan 9


Slutpris
3 600 000 kr

Västerhaninge - Jägartorp— Västerhaninge— Haninge

Chans att skapa ditt drömhem!

Ett yteffektivt hus beläget i populära, omtyckta och barnvänliga Jägartorp. Huset är beläget på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Huset är 236 kvadratmeter med ett rymligt garage i två plan med groventré in till källarvåningen. Villan disponeras över fem sovrum, kök, vardagsrum, gillestuga, tvättstuga, badrum, gäst-WC, duschrum, bastu, förråd, pannrum och praktiskt garage. Huset är byggt 1969 och har ägts av samma familj sedan byggåret. Här finns ett genomgående moderniseringsbehov med oändliga möjligheter till att bli ett drömboende.

På Blomsterrundan bor du med ett attraktivt läge nära det bästa Västerhaninge har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Västerhaninge centrum, kommunikationer och natur är beläget inom gångavstånd och dessutom finns centrala Stockholm och Nynäshamn en halvtimme från bostaden.

Varmt välkomna till en upplevelse på plats!


Boarea/biarea
118/142 kvm
Driftkostnad
50 037 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-23

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Blomsterrundan såldes av oss 2019-11-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Blomsterrundan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.