Blomsterrundan 9 / Västerhaninge - Jägartorp / Västerhaninge / Haninge

Chans att skapa ditt drömhem!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
118/142 kvm
Driftkostnad
50 037 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Blomsterrundan såldes av oss 2019-11-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Blomsterrundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Jägartorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett yteffektivt hus beläget i populära, omtyckta och barnvänliga Jägartorp. Huset är beläget på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Huset är 236 kvadratmeter med ett rymligt garage i två plan med groventré in till källarvåningen. Villan disponeras över fem sovrum, kök, vardagsrum, gillestuga, tvättstuga, badrum, gäst-WC, duschrum, bastu, förråd, pannrum och praktiskt garage. Huset är byggt 1969 och har ägts av samma familj sedan byggåret. Här finns ett genomgående moderniseringsbehov med oändliga möjligheter till att bli ett drömboende.

På Blomsterrundan bor du med ett attraktivt läge nära det bästa Västerhaninge har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Västerhaninge centrum, kommunikationer och natur är beläget inom gångavstånd och dessutom finns centrala Stockholm och Nynäshamn en halvtimme från bostaden.

Varmt välkomna till en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.