Fors 2 / Västerhaninge / Haninge

Investeringsmöjlighet i populära Skarplöt, Västerhaninge!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
45 kvm
Tomtarea
1 325 kvm
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Fors såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Fors

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt belägen i detaljplanelagt område i populära och expansiva Västerhaninge. Detaljplanen vann laga kraft 2009 och den västra delen av området har redan framgångsrikt byggts ut med parhus, bostadsrätter och villor.

Här finns möjligheten att inom en kort framtid bebygga tomten med sin egna drömvilla alternativt investera i radhus, parhus eller kedjehus.

Enligt detaljplan gäller följande bestämmelser för huvudbyggnads bruttoarea:

- en tredjedel av tomtarean för frilligande villa
- halva tomten för parhus
- 160 kvm för kedjehus
- 150 kvm för radhus
- en femtedel av tomtarean för flerbostadshus

För uthus får bruttoarea omfatta högst

- 40 kvm för villa och parhus
- 30 kvm för kedjehus och radhus
- 10 kvm per lägenhet för flerbostadshus

Fastigheten är belägen ca 2 km från Västerhaninge C där både små och stora ärenden kan uträttas och här finns dessutom pendeltåg samt ett flertal bussar. Från tomten tar man sig snabbt ut med bilen på väg 73 som ca 20 minuter in till Stockholm C och lika snabbt till Nynäshamn.

I Västerhaninge finns ett flertal förskolor, skolor och närhet finns alltid till vackra strövområden. För den hästintresserade finns ett flertal stall och hästgårdar. Närhet finns till flera golfbanor och på ca 10 minuter kan man ta sig till Årsta Havsbad och njuta av Stockholms skärgård.

Se bifogade dokument för detaljplan, genomförandebeskrivning, planbeskrivning, gestaltningsprogram och illustrationsplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.