Gränsvägen 4 / Västerhaninge / Haninge

Charmig 2:a i stabil förening! EL ingår i mån avg!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 585 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2018-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränsvägen såldes av oss 2018-06-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet till ett bekvämt boende där allt inkluderas i månadsavgiften erbjuds nu dig som önskar prägelsätta din egna bostad enligt eget humör. Lägenheten är välplanerad och erbjuder bl.a en underbar balkong där solen avnjuts med fördel med en fantastisk utsikt över föreningens innergård med park, lekplats och grillmöjligheter. Den rymliga lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp och mycket goda förvaringslösningar finns redan från start med inbyggda garderober. Bra arbetskök finns med nyare maskinutrustning samt stambytt och helkaklat badrum.

Lägenheten är bekvämt belägen med mindre än 100 m till närmsta busshållsplats och ca 10 min promenadavstånd till såväl Västerhaninge Centrum med stort serviceutbud och utmärkta pendeltågskommunikationer likväl som till härlig natur, idrottsmöjligheter och strövområden som omgärdar Västerhaninge.
I Brf Ribby bor du bekvämt med en avgift där även elen ingår i avgiften och i en bra HSB förening med de stora renoveringsarbetena bakom sig. Till lägenheten hör ett förråd, en matkällare, föreningslokal, tvättstuga samt hobbyrum finns att nyttja för bostadsrättsinnehavaren.

Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.