Sök Meny
Såld

HANINGE / Västerhaninge / Huggarvägen 14

Attraktiv 2:a med altan och balkong, 1 tr, bästa läget!

Attraktiv 2:a - fräsch lägenhet med både altan och balkong på 1 trappa och med områdets bästa läge! Genomgående fin lägenhet med snyggt kök, helkaklat badrum med golvklinker och värmeslingor. Snygga ekgolv i alla bostadsrum. Stort sovrum med egen balkong och med bra plats för dubbelsängen. Klädkammare med bra plats. Rymligt vardagsrum som fortsätter ut i den härliga altanen. Kök med bra matplats och vit skåpinredning i högglans.

Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär- och svampskog alldeles inpå knuten. Flertal golf-och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av mindre festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Sponsrade länkar
HANINGE / Västerhaninge
Huggarvägen 14
Slutpris: 1 810 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 4 048 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 trappa av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Huggarvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.