Huggarvägen 14 / Västerhaninge / HANINGE

Attraktiv 2:a med altan och balkong, 1 tr, bästa läget!

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 048 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2017-04-26. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv 2:a - fräsch lägenhet med både altan och balkong på 1 trappa och med områdets bästa läge! Genomgående fin lägenhet med snyggt kök, helkaklat badrum med golvklinker och värmeslingor. Snygga ekgolv i alla bostadsrum. Stort sovrum med egen balkong och med bra plats för dubbelsängen. Klädkammare med bra plats. Rymligt vardagsrum som fortsätter ut i den härliga altanen. Kök med bra matplats och vit skåpinredning i högglans.

Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär- och svampskog alldeles inpå knuten. Flertal golf-och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av mindre festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration