Sök Meny
Såld

HANINGE / Västerhaninge / Huggarvägen 14

Attraktiv 2:a med altan och balkong, 1 tr, bästa läget!

Attraktiv 2:a - fräsch lägenhet med både altan och balkong på 1 trappa och med områdets bästa läge! Genomgående fin lägenhet med snyggt kök, helkaklat badrum med golvklinker och värmeslingor. Snygga ekgolv i alla bostadsrum. Stort sovrum med egen balkong och med bra plats för dubbelsängen. Klädkammare med bra plats. Rymligt vardagsrum som fortsätter ut i den härliga altanen. Kök med bra matplats och vit skåpinredning i högglans.

Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär- och svampskog alldeles inpå knuten. Flertal golf-och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av mindre festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Sponsrade länkar
HANINGE / Västerhaninge
Huggarvägen 14
Slutpris: 1 810 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 4 048 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Huggarvägen