Huggarvägen 23 / Västerhaninge / Haninge

Gavel 3:a på markplan med uteplats och inglasad balkong!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
5 289 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av huggarvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna nyligen stambytta 3a belägen på markplan med liten uteplats och inglasad balkong! Lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget och gott om praktiska förvaringslösningar. Bostaden erbjuder även ett badrum som är i absolut toppskick då de stambytts och renoverats 2017, så med andra ord en chans att förvärva en härlig bostad i ett barnvänligt område.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.