Huggarvägen 32 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

Topprenoverad 3,5:a i barnvänligt område!

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 776 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna stilfulla kvadratsmarta 3,5:a i toppskick! Här ryms hela familjen och du finner du stora sällskapsytor, tre sovrum, ett påkostat HTH-kök som inspirerar till matlagning, inglasad balkong samt stambytt och renoverat badrum 2018. Här finns både stor balkong och fransk balkong, och ett rymligt källarförråd praktiskt belägen i samma port.

Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Brf Berget i Västerhaninge är en HSB förening med 287 lägenheter totalt. Inom föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av mindre festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.