Huggarvägen 17 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

Stambytt 3:a med möjlighet till uthyrningsdel!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
6 180 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2020-08-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna nyligen stambytta 3a belägen högst upp i huset, med både fransk och vanlig balkong! Lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp och möjligheter till att skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna. Här finner man gott om praktiska förvaringslösningar, genomtänkt planlösning, 2,5 sovrum och ett kök där hela familjen ryms. Bostaden erbjuder även två badrum som är i absolut toppskick då de stambytts och renoverats 2018, så med andra ord en chans att förvärva en härlig bostad i ett barnvänligt område.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.