Huggarv47

Huggarv47

Slutpris

1 700 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Huggarv47


Slutpris
1 700 000 kr

Västerhaninge— Haninge

- Stambytt badrum med tvättpelare
- Förråd i samma portuppgång
- Smart planerad planlösning
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Kök med renoverade ytskikt
- Boende perfekt för både barnfamilj och hemmakontoret
- Närhet till natur, kommunikationer och skolor

Varmt välkomna till denna bekvämt belägna, stambytta 3,5:a på populära Huggarvägen.

Lägenheten präglas av härliga sociala ytor, fint ljusinsläpp och insynsskyddade sovrum. Här finner man gott om praktiska förvaringslösningar, såsom en rymlig klädkammare, genomtänkt planlösning med två bra sovrum, ett mindre arbetsrum/barnrum och ett kök där hela familjen ryms. Bostaden erbjuder även stambytt badrum med tvättpelare!

Lägenheten är varsamt och stilsäkert renoverad mellan 2019-2021 och disponeras enligt följande. Rymlig och välkomnande hall med renoverade ytskikt, gott om förvaring i form av klädkammare och förvaringsmöbler. Till höger finner ni det stambytta badrummet med tvättpelare, dusch, WC och kommod med spegelskåp. De två sovrummen ligger i fil, det mindre ger utrymme för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Det större sovrummet ger plats för dubbelsäng, förvaringsmöbler och nattduksbord. Nytt golv och målade väggar.

Vardagsrummet är rejält tilltagen i storlek med gott om plats för en större soffa, TV-bord, mediautrustning samt skrivbord eller lek-/läshörna. Här bjuds ni även på ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och utgången mot balkongen. Med halvöppen planlösning mot köket får ni stora sociala ytor utan att förlora skåpsförvaring eller arbetsytor. Köket är varsamt renoverat med mycket charm och härliga detaljer, här finns rejält med skåpsförvaring och goda arbetsytor. Matplats ges för 4-6 personer. Arbetsrummet/barnrummet är en smart lösning där man på bästa sätt tagit tillvara på samtliga kvm som bostaden har att erbjuda. Här finns plats för skrivbord och förvaring, eller säng för antingen barnet eller gästerna som kommer på besök!

Du kommer att bo i ett barnvänligt, lugnt område med närhet till det mesta som kan önskas såsom centrum, kommunikationer, förskolor, skolor och dagligvaruhandel.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 563 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.