Huggarvägen 31

Huggarvägen 31

Slutpris

1 300 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 31


Slutpris
1 300 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Lägenheten med alla möjligheter!

Modern och välplanerad 2,5:a med stambytt badrum, stilrent kök samt både fransk och riktigt balkong!
Tack vare den smarta planlösningen och generösa ytorna kan man använda denna lägenhet som en 3:a utan att man behöver tumma på bekvämligheterna.

Man välkomnas av den rymliga hallen som leder in till det ljusa vardagsrummet där det finns gott om plats för sociala ytor. Här är det idag planerat för arbetsdel och vardagsrum. Innanför vardagsrummet har man ett sovrum utan fönster med stor garderobsvägg. Modernt kök i mörk stil och plats för stort matbord för hela familjen. Det stora sovrummet ligger i anslutning till köket. Från sovrummet har man direkt utgång till balkongen. Lägenheten bjuder även på ett rymligt, helkaklat badrum med eget fönster, dusch, tvättmaskin och torkskåp.

Belägen i lugnt och barnvänligt område med vacker natur utanför porten och närhet till Västerhaninge C där både små och stora ärenden kan uträttas. Här finns även utmärkta kommunikationer och med bil når man Stockholm C inom 20 minuter.

Varmt välkomna till denna fina lägenhet som är redo för inflyttning.


Boarea
64 kvm
Avgift
5 015 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.