Konvaljevägen 5 / Västerhaninge - Jägartorp / Västerhaninge / Haninge

Underbar enplansvilla för den med höga krav på sitt boende!

Boarea/biarea
116/10 kvm
Driftkostnad
29 400 kr/år
Totalareal
726 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Konvaljevägen såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Konvaljevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Jägartorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar enplansvilla på lugn gata i populära Jägartorp. Perfekt för den stora familjen med höga krav på sitt boende och livskvalité.
Insynsskyddad stor plan tomt i soligt läge med trädäckad altan, utespa och mysig uteplats, samt härliga planteringsmöjligheter för den med gröna fingrar.
Detta hus blir den självklara samlingspunkten för vänner och bekanta att spendera lata sommardagar i. Fint lantligt kök, stort vardagsrum med braskamin och plats för stora middagar. Badrum och toalett samt fyra bra sovrum, med genomgående hög standard, samt möjlighet till ytterligare sovrum/generationsboende med egen separat ingång.

Med mindre än 1 km bort finns Västerhaninge Centrum med pendeltåg och ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym och banker. Bussar (835) trafikerar regelbundet strax utanför fastigheten. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i området med allt från förskola till högstadium. Utmärkta kommunikationer erbjuds och inom 30 minuter nås Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Kontakta gärna mäklaren redan idag med ert intresse!

Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration