Kvartärvägen 27

Kvartärvägen 27

Slutpris

1 750 000 kr


Åbylund— Västerhaninge— Haninge

Kvartärvägen 27


Slutpris
1 750 000 kr

Åbylund— Västerhaninge— Haninge

Trea i bottenplan med dubbla uteplatser!

Varmt välkomna till Kvartärvägen 27 och en trerumslägenhet belägen i bottenplan med dubbla uteplatser och optimal planlösning. Här finner du en av områdets mest eftertraktade lägenheter med härlig radhuskänsla, egen trädgård och ett mycket lugnt område med grönskande omgivningar.

Lägenhetens placering erbjuder större gräsytor än vanligt på baksidan som är belägen mot allmänning och mindre skogsparti. Inom området finns det tvättstugor, lekplatser och utmärkta kommunikationer.

Bostaden präglas av öppna ytor, goda förvaringsmöjligheter, stora rum och ett vackert ljusinsläpp. Till varje lägenhet finns även ett rymligt förråd i länga som är perfekt för trädgårdsredskap och förvaring. Inne i bostaden finns även en praktisk klädkammare och båda sovrummen erbjuder plats för garderobsförvaring.

Här finns stor potential för ett riktigt drömboende, varmt välkomna på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
5 243 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2020-09-21

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Kvartärvägen såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Kvartärvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.