Kvartärvägen 27 / Åbylund / Västerhaninge / Haninge

Trea i bottenplan med dubbla uteplatser!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
5 243 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvartärvägen såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Kvartärvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Kvartärvägen 27 och en trerumslägenhet belägen i bottenplan med dubbla uteplatser och optimal planlösning. Här finner du en av områdets mest eftertraktade lägenheter med härlig radhuskänsla, egen trädgård och ett mycket lugnt område med grönskande omgivningar.

Lägenhetens placering erbjuder större gräsytor än vanligt på baksidan som är belägen mot allmänning och mindre skogsparti. Inom området finns det tvättstugor, lekplatser och utmärkta kommunikationer.

Bostaden präglas av öppna ytor, goda förvaringsmöjligheter, stora rum och ett vackert ljusinsläpp. Till varje lägenhet finns även ett rymligt förråd i länga som är perfekt för trädgårdsredskap och förvaring. Inne i bostaden finns även en praktisk klädkammare och båda sovrummen erbjuder plats för garderobsförvaring.

Här finns stor potential för ett riktigt drömboende, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.