Kvartärvägen 237

Kvartärvägen 237

Slutpris

1 400 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Kvartärvägen 237


Slutpris
1 400 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Stor 2:a med radhuskänsla!

Radhuskänsla med ACCEPTERAT PRIS! Med ett underbart läge mitt i idylliska Åbylund med närhet till flera lekplatser, utmärkta kommunikationer, förskola och vacker natur finns nu denna generösa 2:a belägen 1 tr upp med privat entré samt med helt fantastiska uteplatsytor på både generös och insynsskyddad altan och en privat liten trädgårdstomt med välskött gräsmatta som tillhör bostaden.
Lägenheten disponerat över 60 kvm med en väl genomtänkt planlösning och härlig radhuskänsla. Här finns allt från utsökta förvaringsutrymmen i klädkammare till stort kök med plats för många gäster, rymligt sovrum, vardagsrum med fönster i två väderstreck samt fransk balkong och ett stort badrum utrustat med både badkar och tvättmaskin.

Brf Åbylund bildades 2003 och består av 322 lägenheter. Till lägenheterna hör ett förråd om ca 6-8 kvm och tomtytan utanför lägenheten upplåts med nyttjanderätt. Inom föreningen finns flera lekplatser, tvättstugor, bastu samt föreningslokal. Både garage och parkeringsplatser finns och TV (ComHem basutbud) samt Bredband (Ownit).

Från denna välplanerade lägenhet finns naturen och flera lekplatser alldeles i närområdet. Ett flertal skolor och förskolor finns att välja bland, däribland Åby förskola endast 100 meter bort. Strax intill finns Hanvedens idrottsplats med ishall och utegym. Endast en kort promenad bort finns Västerhaninge C med brett serviceutbud bestående av bl.a. mataffärer, apotek, systembolag, mysiga caféer och pendeltågsstation. Bussar trafikerar endast hundra meter bort och det tar ca 30 min till Stockholm C oavsett om du tar pendeltåg eller bil.

Varmt välkomna till en köpchans!


Boarea
60 kvm
Avgift
4 680 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-14

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Kvartärvägen såldes av oss 2022-12-14. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Kvartärvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.