Nedersta Allé 47

Nedersta Allé 47

Slutpris

4 230 000 kr


Västerhaninge - Nedersta— Västerhaninge— Haninge

Nedersta Allé 47


Slutpris
4 230 000 kr

Västerhaninge - Nedersta— Västerhaninge— Haninge

Gavelradhus i toppskick med carport!

Välplanerat radhus med gavelläge och generös tomt i populära och nybyggda Nedersta! Belägen i familjevänligt och lugnt område med självklar gemenskap och grannsämja, med direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och kort gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C.

Disponerat på två plan erbjuder detta radhus ett hem i toppskick med alla bekvämligheter man söker. På entréplan välkomnas man en öppen och social planlösning med generöst ljusinsläpp. Genomgående smakfulla materialval och snygg inredning i samtliga rum. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med modern maskinpark och välplanerade ytor. Från matplatsen kan man njuta av utsikten av den gulliga uteplatsen på framsidan samt det lugna kvarteret. Från vardagsrummet når man ytterligare en uteplats med altan för trevliga grillkvällar samt en av områdets största tomter med plan gräsyta och gott om plats för lek och umgänge. På övre plan finns samtliga tre sovrum samlade och badrum finns såväl på nedre som övre plan. Plats finns för två bilar på uppfarten, varav den ena i carport.

Varmt välkomna med ert intresse till detta idylliska hem!


Boarea
100 kvm
Avgift
3 781 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Nedersta Allé såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Nedersta Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.