Östnoravägen 25 / Västerhaninge / Haninge

Drömboendet med utsikt över havet!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea/biarea
84/6 kvm
Driftkostnad
24 100 kr/år
Totalareal
4 306 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Östnoravägen såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Östnoravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östnoravägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Östnoravägen 25 erbjuds detta lugna och fridfulla boende uppe på höjden med underbar utsikt över havet.

Belägen i Västerhaninges lantliga idyll, omgiven av fantastisk natur och djupa skogar med närhet till havet, finns ett unikt tillfälle att förvärva denna fastighet med flertal byggnader. Här finns en enplansvilla 116kvm med magisk uteplats, ett separat gästhus med pentry på 23kvm, samt därutöver växthus och verktygsbod.

Fastighetens sammanlagda ytor fördelar sig över dryga 150 kvm och lämpar sig utmärkt som permanentboende eller som sommarparadis.
Bli ett med naturen och njut av den fina grönskan och uteplatserna i bra sollägen, drick en kopp kaffe omgiven av den rofyllda naturen och egna planteringar eller avnjut den varma ångbastun eller braskaminen efter ett friskt morgondopp i havet. En idyll att trivas i helt enkelt, oavsett om det är på fritiden eller året om.

Husen är beläget på en härlig natur- och bergstomt om 4306kvm med högt ogenerat läge utan nära grannar. Promenadavstånd till brygga, bad och båtplatser på Östnora havsbad och Västerhaninge båtklubb. För den golfintresserade finns flera anläggningar i närheten och den hästintresserade har flertal ridhus att tillgå.
Inom 10 min med bil nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud, flertal skolor och fritidsaktiviteter. Här finns även utmärkta kommunikationer till kommunens övriga delar och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm Central.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.