Ribby Allé 46

Ribby Allé 46

Slutpris

1 375 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Ribby Allé 46


Slutpris
1 375 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Välplanerad etta i hjärtat av Västerhaninge!

Belägen en trappa upp finner du denna pärla med modern inredning, stor balkong och med en så nära radhuskänsla en lägenhet kan komma.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa färgval i samtliga rum. I hallen finns mycket god förvaring i tillhörande garderober och förrådet är praktiskt belägen på innergården. Det helkaklade badrummet har golvvärme, tvättbänk med såväl torktumlare som tvättmaskin och utrymme finns fortfarande för att minst sagt kunna breda ut sig!

Köket erbjuder något som en etta ofta saknar vilket är stora utrymmen för matbord, generösa arbetsytor och komplett maskinpark. Köket ligger i anslutning till vardagsrum samt balkong och planlösningen bjuder in till trevliga middagar och sammankomster i goda vänners lag. På den härliga balkongen med perfekt söderläge kan både helgfrukosten och grillmiddagen avnjutas i sommarsolen.

Ett kort gångavstånd från Ribby Allé ligger Västerhaninge C där både små och stora ärenden kan uträttas. Här finns utmärkta kommunikationer, restauranger, matbutiker, gym, Systembolag, apotek, bank mm. Runt hörnet finns också vackra strövområden och på sommartid kan man smidigt ta sig till Årsta havsbad där man kan njuta av sol och bad.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in, trivas och bo i!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
3 570 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.