Ringvägen 72 / Västerhaninge / HANINGE

Underbar gavel 4:a med ett härligt ljusinsläpp!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 786 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2017-09-14. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en låg avgift finns nu denna underbara gavel 4:a med balkong till salu. Här bor du bekvämt och rymligt samt med mindre än 5 min promenadavstånd till såväl Västerhaninge Centrum med stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer som till härliga natur, idrottsmöjligheter och strövområden vid Hanvedens naturområde.

Lägenheten är rymlig och disponerar över 85 kvm där härlig rymd erbjuds i tre rymliga sovrum, generöst vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, stambytt badrum och en gästtoalett. Kök med bevarad 60-tals charm finns med trevlig matplats intill som bjuder in till långa middagar med hela familjen. Med fönster i tre väderstreck och balkong erbjuds ljusinsläpp hela långa dagen.
I Brf Ringen bor du bekvämt med en låg avgift och i en bra förening med de stora renoveringsarbetena bakom sig. Till lägenheten hör ett förråd och både barnvagnsrum och cykelförråd finns samt flera tvättstugor.

Varmt välkommen till Ringvägen 72!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration