Sök Meny
Såld

HANINGE / Västerhaninge / Ringvägen 72

Underbar gavel 4:a med ett härligt ljusinsläpp!

Med en låg avgift finns nu denna underbara gavel 4:a med balkong till salu. Här bor du bekvämt och rymligt samt med mindre än 5 min promenadavstånd till såväl Västerhaninge Centrum med stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer som till härliga natur, idrottsmöjligheter och strövområden vid Hanvedens naturområde.

Lägenheten är rymlig och disponerar över 85 kvm där härlig rymd erbjuds i tre rymliga sovrum, generöst vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, stambytt badrum och en gästtoalett. Kök med bevarad 60-tals charm finns med trevlig matplats intill som bjuder in till långa middagar med hela familjen. Med fönster i tre väderstreck och balkong erbjuds ljusinsläpp hela långa dagen.
I Brf Ringen bor du bekvämt med en låg avgift och i en bra förening med de stora renoveringsarbetena bakom sig. Till lägenheten hör ett förråd och både barnvagnsrum och cykelförråd finns samt flera tvättstugor.

Varmt välkommen till Ringvägen 72!

Sponsrade länkar
HANINGE / Västerhaninge
Ringvägen 72
Slutpris: 2 000 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 786 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Ringvägen