Ringvägen 62 / Västerhaninge / Haninge

Perfekt första bostad med låg avgift!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
25.4 kvm
Avgift
1 186 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo med områdets billigaste månadsavgift i en stilren och smakfullt renoverad lägenhet endast 5 min från pendeltåget? Då har du hittat rätt! Belägen på en halv trapp finner du denna optimalt planerade etta med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva och genomgående hög standard. På Ringvägen 62 bor du med närhet till både serviceutbud i Västerhaninge centrum och smidiga kommunikationsmöjligheter från pendeltågsstationen, båda belägna ca 5 minuters promenad från lägenheten.

Bostaden har under 2017 renoverats med stilrena materialval i kök samt gediget parkettgolv och ljust målade väggar. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med sovalkov, kokvrå, allrum, badrum samt rymlig hall med skjutdörrsgarderober. Till lägenhet tillhör även ett källarförråd samt matkällare i garderobsstorlek för extra förvaringsutrymme. Denna bostad vill ni inte missa, varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.