Ringvägen 62

Ringvägen 62

Slutpris

1 650 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 62


Slutpris
1 650 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Renoveringschans med områdets lägsta avgift

Områdets lägsta avgift och alla förutsättningar för att bli ett riktigt drömboende! På Ringvägen 62 har du nu chansen att förvärva en bostad med stor potential i den mest populära bostadsrättsföreningen Brf Åbygårdarna.

Lägenheten är välplanerad med högt läge, originalskick som du kan sätta din egen prägel på och ett stambytt badrum. Här erbjuds du både stora sociala ytor, härliga stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp och balkong med både morgon- och kvällssol.

Brf Åbygårdarna är kända för sina låga månadskostnader och sitt centrala läge med bara några minuters gångavstånd till Västerhaninge centrum och pendeltåget. Närområdet kännetecknas av grönskande omgivningar med många strövområden och en kort promenad till Hanvedens IP med elljusspår, utegym och idrottplats.

Söker du en bostad som du kan forma hur du vill? Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 637 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4
Såld
2021-03-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.