Ringvägen 86

Ringvägen 86

Slutpris

1 810 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 86


Slutpris
1 810 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Möjlig 4:a med unik planlösning!

Belägen på attraktiva Ringvägen, intill Hanvedens naturreservat och 500 m till Västerhaninge centrum, finns nu lägenheten som attraherar familjen som önskar prägelsätta sitt egna boende. Den spännande planlösningen erbjuder även stora möjligheter till ombyggnation och en rymlig 4:a
Tack vare gavelläget finns här fönster i alla fyra väderstreck vilket bidrar till både ljus och rymd. Här finns ett rymligt kök med charmiga välbevarade detaljer, vardagsrum med burspråk mot gaveln, stambytt och renoverat badrum samt upp till tre sovrum.

Bostaden är belägen i ett lugnt och attraktivt område med direkt närhet till natur, rid och idrottsanläggningar såväl som ett familjära Västerhaninge centrum med allehanda service samt smidig pendeltågskommunikation.
Inom det barnvänliga området är det promenadavstånd till flera för- och grundskolor.
Inom den populära föreningen med inhägnade, bilfria innergårdar finns tillgång till flertalet förskolor, barnvagns och cykelförråd.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 458 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2021-04-14

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2021-04-14. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.