Salviagränd 12

Salviagränd 12

Slutpris

3 500 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Salviagränd 12


Slutpris
3 500 000 kr

Västerhaninge— Haninge

1-planare om 5 rok med privat uteplats! Garage & P-plats ingår!

GAVELLÄGE - Belägen mitt i familjära och eftertraktade Jägartorp/Västerhaninges villaområde, finns nu äntligen denna bekväma och ultimat planerade fastighet till försäljning om generösa 122 kvm med intilliggande förråd om ca 10 kvm, garage och parkeringsplats.
Här erbjuds ett bekvämt boende med närhet till utsökt service, bra kommunikationer, närhet till barnomsorg samt flera bra skolor och ett fantastiskt närområde som präglas av skön natur och utmärkta fritidsaktiviteter.

Detta enplanshus passar såväl pensionärsparet som barnfamiljen och erbjuder gott om sällskapsytor. Det generösa vardagsrummet ligger öppet mot matplatsen med värmande eldstad och stora fönster står för härligt ljusinsläpp.
Här finns fyra sovrum, helkaklat badrum, separat wc samt en mycket generös tvättstuga med avgränsat förråd och groventré. Köket är välplanerat och renoverat samt har horisontellt fönster och matplatsen rymmer minst 10 personer.
Uteplatsen är helt ogenerad och väldigt privat. Här finns stora altanytor med markis samt en trevlig grön täppa som passar utmärkt för dig med små barn, husdjur eller bara vill njuta av lugnet som erbjuds.
I samfälligheten ingår garage och parkeringsplats såväl som TV, Internet samt IP telefoni via eget fibernät.

Strax utanför finns en populär pizzeria och intill trafikerar bussar till kommunens olika delar. Det är ca 1 km till Västerhaninge Centrum där brett serviceutbud erbjuds som flera livsmedelsaffärer, systembolag, mysiga caféer och restauranger samt pendeltåg som med kvartstrafik trafikerar Stockholm City. Med mängder av fritidsaktiviteter och naturen runt knuten är fritiden räddad oavsett ålder.
Fastigheten har pantbrev till ett värde om dryga 2,5 mkr, vilket är en stor fördel för dig som köpare.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
45 219 kr/år
Tomtarea
256 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-12

Mäklarhuset Haninge

Denna kedjehus på Salviagränd såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Salviagränd.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.