Skarplöts allé 13F / Västerhaninge / Haninge

2:a med balkong i populärt område!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 277 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skarplöts allé såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på skarplöts allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av skarplöts allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin lägenhet i ett familjärt område med öppen planlösning, en underbar balkong mot ostört läge och närliggande parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.
Lägenheten är uppförd 2012 och har genomgående vackra golv, ljusa väggar samt generösa fönster med spröjs som bidrar till både underbart ljusinsläpp och en härlig känsla.
Den soliga balkongen är den självklara platsen att spendera eftermiddagen på efter en lång dag. Välplacerad med härlig eftermiddagssol och plats finns för utemöblerna och vännerna.
Förutom sovrummet med ljusinsläpp från två väderstreck finns här en stor walk-in closet och kaklat badrum med fönster och badkar.
Den öppna planlösningen erbjuder stora sociala ytor för hela sällskapet att umgås på och köket är välutrustat med generösa ytor samt modern maskinpark.

Brf BoKlok Blåklockan är en förening med ett koncept utvecklat av Skanska och IKEA med moderna, trivsamma och välplanerade lägenheter med villakänsla i ett litet och tryggt kvarter. Här erbjuds härliga grönområden, gott om spring och lek för barnen, härliga lekplatser, parkeringsplatser med elstolpe samt härlig familjär atmosfär där mycket av den utvändiga arbetsskötseln utförs av de boende. I månadsavgiften ingår p-plats, värme, vatten samt bostadsrättsförsäkring, och Telia fiber för telefoni, bredband och TV tillkommer via ett obligatoriskt tillägg på 219kr/mån.

Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.