Solhemsvägen 9 / Västerhaninge / HANINGE

Ljus och välplanerad 3,5:a i populära Ribby!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
5 443 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2017-12-12. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade 3,5:a med genomgående ljusa ytskikt, generöst ljusinsläpp och med ett av områdets bästa lägen! Här erbjuds du en underbar planlösning med två stora sovrum och ett extra sovrum som har gjorts om från en klädkammare/förråd. Det moderna köket, matplatsen och vardagsrummet smälter harmoniskt samman tack vare den öppna planlösning och skapar utrymmen där hela familjen trivs och ryms. Lägenheten har en fantastisk inglasad balkong med ostörd utsikt över skog och grönska där man kan njuta både sommar och vintertid.

I Brf Ribbyberg bor du i en välvårdad HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig. Nyligen är samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Framtiden erbjuder en stamrenovering med nya badrum, där du som ny lägenhetsinnehavare har stora möjligheter att påverka den framtida utformningen.

Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Varmt välkommen till ett hem att verkligen trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration