Solhemsvägen 21 / Västerhaninge / Haninge

Stor 2:a belägen på entréplan! EL ingår i mån avgiften!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 998 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
0 av 2
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solhemsvägen såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna generösa 2:a med uteplats och balkong. Belägen på entréplan i populärt och lugnt område med närhet till bra kommunikationer, Västerhaninge C och skolor.

Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, stort vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök, stort sovrum, rymlig klädkammare samt badrum där stambyte är planerat. Från vardagsrummet når man den stora, nyrenoverade och inglasade balkongen och framför entrén finns ytterligare en uteplats. Tack vare sina generösa ytor så finns möjligheter att göra om lägenheten till en mini 3:a samt skapa ett kontorsrum. En köpare kommer ha rätt till att nyttja den inre reparationsfonden på 3 662kr som kan användas till att renovera lägenheten för.

I Brf Ribbyberg bor du i en välvårdad HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig. Nyligen är samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Framtiden erbjuder en stamrenovering med nya badrum, där du som ny lägenhetsinnehavare har stora möjligheter att påverka den framtida utformningen.
Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Välskött förening där även hushållsel ingår i avgiften. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration