Solhemsvägen 15 / Västerhaninge / Haninge

Ljus och fräsch trea med möjlighet till tre sovrum

Slutpris
1 630 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
6 075 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solhemsvägen såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Solhemsvägen 15 och dessa välplanerade 77 kvadratmeter. Bostaden är belägen två trappor upp med ett gavelläge som erbjuder en vacker utsikt mot grönskande omgivningar.

Bostaden fördelar sig på två sovrum samt ytterligare ett rum som idag används för förvaring och gästrum. Mellan kök och vardagsrum finner du en öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar och utgång till den stora balkongen som med lite infravärme kan användas såväl sommar- som vintertid.

Det renoverade badrummet är modernt och stilrent utrustat med både tvättmaskin, badkar och förvaring. Genomgående i hela bostaden finner du ljusa fina ytskikt och goda förvaringsmöjligheter.

På Solhemsvägen bor du med direkt närhet till både grönskande omgivningar med härliga strövområden såväl som goda kommunikationer, mataffär, pizzeria och skolor. En kort promenad bort finner du Västerhaninge centrum samt pendeltågsstationen som tar dig till centrala Stockholm på 30 minuter.

Varmt välkomna på visningen av denna härliga trea!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.