Solhemsvägen 5 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

Optimal trea i populärt område!

Slutpris
1 530 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
6 075 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solhemsvägen såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Solhemsvägen 5 och denna härliga trerummare om 77 kvadratmeter. Här bor du helt insynsskyddat på gaveln med skog och grönska som närmsta granne! Bostaden håller en genomgående god standard och den optimala planlösningen erbjuder ett extra sovrum. Lägenheten används idag som fyra rum och kök.

Lägenheten präglas av ett vackert ljusinsläpp med stora sociala ytor för middagar och trevliga sammankomster. På den gigantiska inglasade balkongen får du ett perfekt extra rum såväl sommar- som vintertid. Till lägenheten finns även ett förråd, vilket är väldigt sällsynt i föreningen, perfekt med extra förvaring!

I Västerhaninge bor du aldrig långt från grönska, skolor och serviceutbud. På några minuters promenadavstånd finner du både mataffärer, restauranger, skolor, förskolor, härliga strövområden och en vackert grönskande natur. Med pendeltåget är du inne i centrala Stockholm på 30 minuter.

Varmt välkomna till en superfin bostad där det bara är att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.