Växelbruksvägen 98 / Västerhaninge - Nedersta / Västerhaninge / HANINGE / Nyproduktion

Nyproducerat BR-radhus - inflytt mars 2018

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea/biarea
93/2 kvm
Avgift
4 352 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Växelbruksvägen såldes av oss 2017-10-09. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Växelbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Nedersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN - UNIK CHANS

NYTT PRIS! Redan i mars 2018 står detta Svanenmärkta radhus klart för inflyttning och är fullspäckat med lyxiga och påkostade tillval samt ett av områdets störta tomter. Radhuset är beläget med ett attraktivt solläge, generös tomtyta om ca 180 kvm och minimalt med biltrafik samt föreningens grönområde med en stor lekpark strax utanför det egna huset så barnen kan ta sig dit på egen hand. Radhuset utmärker sig med tillval som ett generöst trädäck, uteplatser med gräsytor om ca 96 kvm och topputrustat kök med bl.a kvartskomposit bänkskivor, modern diskho och allt som behövs för ett bekvämt boende däribland parkeringsplats utanför det egna radhuset.

Njut av ett välplanerat, stort radhus, fördelat på 4 rok med mycket generösa förvarings- och förrådsutrymmen. Den sociala planlösningen på entréplan erbjuder ett stort ljusinsläpp och utgång till trädäck och gräsyta i perfekt sydvästläge. Mellan husen finns en häck mot grannen och lokalgatan samt en privat, mycket generös gräsyta. De två uteplatserna som finns är ett underbart extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling. Upp till 3 st sovrum finns på våningsplan och de två rymliga badrummen är optimalt planerade, allt för att skapa en bekväm och lättskött bostad för hela familjen.

Brf Höstdagsjämning är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters gångavstånd från bostaden.
Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhaninge.
Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola.
Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola.
Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN - PASSA PÅ!

Varmt välkommen till en unik chans - kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration