Växelbruksvägen 109 / Västerhaninge / HANINGE / Nyproduktion

Nyproducerat BR-radhus om 122 kvm - inflytt feb 2018

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
122/2 kvm
Avgift
5 354 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Växelbruksvägen såldes av oss 2018-01-28. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Växelbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FÖRST TILL KVARN! - UNIK CHANS!

Bli först att flytta in i detta nyproducerade Svanenmärkta radhus om rymliga 122 kvm med en generös tomtyta om ca 150 kvm. Huset är bekvämt beläget strax intill föreningens grönområde med en stor lekpark och konstgjord sjö. Huset är under produktion och beräknas vara inflyttningsklart under februari 2018.

Bostaden erbjuder bekvämlighet, stort ljusinsläpp och härlig rymd med upp till fyra sovrum, två badrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Separat tvättstuga finns såväl som uteförråd, flertal garderobsskåp och en klädkammare. Den sociala planlösningen på entréplan bjuder på ett stort ljusinsläpp och utgång till två uteplatser som erbjuder härliga soltillfällen med fri utsikt under hela dagen. Mellan husen finns en häck mot grannen och lokalgatan samt en mycket generös, privat tomtyta om ca 150 kvm. Huset är välplanerat och utmärkt standard erbjuds redan från start som kök från Marbodal i stilval Classic med integrerade vitvaror, helkaklade badrum, golvvärme på hela entréplan och ekparkett genomgående i hela huset.

Brf Höstdagsjämning är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters gångavstånd från bostaden.
Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhaninge.
Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola.
Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola.
Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

ACCEPTERAT PRIS ELLER BUD

Varmt välkommen till en unik chans - kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration