Furulidsvägen 6 / Karlsängen / Vätö / Norrtälje

Sött hus på attraktiva Vätö-Karlsängen!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
32 kvm
Driftkostnad
11 608 kr/år
Totalareal
2 732 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-03-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Furulidsvägen såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Furulidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Furulidsvägen 6, på attraktiva Vätö - Karlsängen! Ett sött hus på solig och fin södervänd tomt. Vacker lättskött natur- och trädgårdstomt som ligger högt och skyddat. Här bor du nära både bad och båtplats som ligger bara 500 meter bort. Vid vattnet finns en marina som hyr ut båtplatser med segelbåtsdjup och en badplats med sandstrand. Dessutom finns båtklubb söder om marinan med båtplatser. Här får båten får ligga skyddat i den fina havsviken med kobbar och skär. Härifrån kommer du direkt ut i den fantastiska Björköfjärden, där flera sjökrogar och fina bad öar finns att upptäcka.

I huset finns punschveranda med härlig utsikt ut över trädgård, sällskapsrum med öppenspis, ett mindre kök och ett sovrum. på tomten finns också en gäststuga med förrådsdel samt toalett. I trädgården ställer du enkelt ut utemöblerna på den tillgängliga gräsmattan. På cykelavstånd finns både matbutik och busshållplats ca tre kilometer från huset.

Här har du nära till Vätö Självplock med butik som har närodlade grönsaker och självplock av jordgubbar och hallon. Med den egna båten tar du dig enkelt ut till flera fina skärgårdsöar som genuina Lidö med sjökorg och Arholma, där finns fina badklippor, god mat och guidade turer på öns militäranläggning. För hemmasnickaren finns en bra bygghandel, café och pizzeria på andra sidan av Vätöbron i Nysättra ca sju kilometer bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration