Södra Strandvägen 100

Södra Strandvägen 100

Slutpris

17 200 000 kr


Vätö - Håknäs— Vätö— Norrtälje

Södra Strandvägen 100


Slutpris
17 200 000 kr

Vätö - Håknäs— Vätö— Norrtälje

Vätö / Håknäs - fantastisk sjöställe i söder med flertalet hus

Nu finns möjlighet att förvärva ett fantastisk sjöställe om 8400 kvm i härligt söderläge. Ett av Roslagens bästa lägen som ligger på Vätö och längst in i Håknäs med magnifik utsikt ut över Norrtäljeviken. Här har du allt du kan tänka från boningshus och gästhus bägge med sjöutsikt, isolerat garage om 50 kvm, båtgarage om 60 kvm , stora altandäck mot vattnet, en rejäl brygganläggning som också har en bastu med altandäck även här.

Boningshuset har öppen planlösning med vardagsrum och kök med generösa fönsterpartier mot vattnet vilken ger en otrolig utsikt och mycket ljus, två sovrum och badrum till detta kommer också ett inglasat uterum mot vattnet med golvvärme där du bara kan sitta och njuta. Huset har också altandäck runt i stort sett hela huset. Stort gästhus om 40 kvm med allrum, sovrum, badrum och sovloft och även här ett altandäck mot vattnet.

Nere vid vattnet finns ett bastuhus med jacuzzi och stor brygganläggning. Här har du sol hela dagen och för de lite mindre finns en sandstrand. Bryggan klarar också av rejält stora båtar.

Längre upp på tomten finns två isolerade garagebyggnader om 50 respektive 60 kvm med förråd och plats för bilar och båtar och möjlighet att inreda det övre planet på ett av garagen. I övrigt har du ytterligare 3 förrådsbyggnader. Tomten är stor och välplanerad med gräsmattor, perenner kombinerat med träd till en vacker helhet. Här finns också grusplaner och en del träd som tillsammans med naturtomt med berg i dagen utgör den bakre delen av fastigheten.

En riktigt välskött sjöställe med många möjligheter i ett perfekt läge utmed Norrtäljeviken.

Välkommen till en verklig oas !


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
81 560 kr/år
Tomtarea
8 360 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Södra Strandvägen såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Södra Strandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.