Lupinvägen 54

Lupinvägen 54

Slutpris

3 750 000 kr


Rindö— Vaxholm

Lupinvägen 54


Slutpris
3 750 000 kr

Rindö— Vaxholm

Radhus i toppskick om 108 kvm på barnvänlig gata på Rindö!

Välkommen till Rindö! En plats som blomstrar lika fint som blommorna gör under somrarna. Detta är en ö som blivit mer och mer populär för permanentboende genom åren. Här har du ett radhus uppdelat i två våningar om 108 kvm som är i toppskick. Under 2020-2021 har flertalet renoveringar gjorts vilket gör det till en bostad du kan flytta direkt in i utan att behöva lyfta ett finger. Planlösningen är väl genomtänkt med goda sällskapsytor på nedre våningen och tre sovrum på övre plan. Det finns både badrum och wc/tvättstuga som är fint renoverade. På framsidan finns en stenlagd uteplats där du kan ha en utegrupp och en grill att mysa vid på fina sommardagar. Här finns även ett förråd som du får plats med massor av förvaring i. På baksidan av fastigheten finns en lummig uteplats med gott om grönska, en perfekt plats att slappna av och ta det lugnt vid.

Mitt på Rindö finns Lanthandeln med generösa öppettider året om och med bra utbud. Utöver det vanliga sortimentet så erbjuds det även färska frukter och bär, grönsaker, nybakat bröd, närproducerat kött från Skarpö Gård, blommor samt även postservice. För den aktiva finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen Ka1ifs gedigna träningsutbud, på inomhusgymmet FysioPlus, på tennisbanan , utegymmet eller i elljusspåret. I de intilliggande skogarna finns både bär och svamp. Vill man ta ett dopp finns flera fina badplatser så som Grönvikens badplats i närområdet eller Måldepån. För den som är intresserad av båtar finns Vegabackens båtklubb bara en kort promenad ifrån. Även i Rindö Hamn finns båtklubb och båtplatser för uthyrning. Rindö förskola ligger ett stenkast ifrån fastigheten och sparar mycket tid för de som har barn i den åldern.

På Rindö kan du bo med havet som närmsta granne och med smidig livsnjutarpendling in till Strömkajen är du bara en båttur bort från Stockholms puls. Vad passar bättre än att på väg in till jobbet njuta av en kopp kaffe och morgontidningen samtidigt som vår vackra skärgård passerar utanför? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger!

På Lupinvägen trivs ung som gammal! Varmt välkommen på visning av fastigheten som måste ses och där vi med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!


Boarea/biarea
ca 108/10 kvm
Driftkostnad
33 436 kr/år
Tomtarea
217 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-17

Mäklarhuset Vaxholm

Denna radhus på Lupinvägen såldes av oss 2021-08-17. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Lupinvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.