Annedalsvägen 17 / Rindö / Vaxholm

Fin familjevilla om 111 kvm med närhet till havet på vackra Rindö!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
ca 83 kvm
Driftkostnad
34 600 kr/år
Tomtarea
2 282 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Annedalsvägen såldes av oss 2020-05-31. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Annedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en fin villa med fantastisk tomt och närhet till populär förskola/skola, havet och naturen på fina Rindö!

Bostaden är i två plan och har öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum, tre-fyra välplanerade sovrum, wc/duschrum med tvättmaskin och torktumlare.
Välskött trädgårdstomt med gavelläge , växthus och gästhus om 38 kvm. Med utgång från vardagsrum/matplats ligger en stor altan i ett soligt sydvästläge.
Fastigheten har egen brunn. Kommunalt sommarvatten finns mellan april-september.

Här bor du i ett mysigt område med närhet till flertalet bad- och båtplatser. Klippbad finns på endast ca 300 meters avstånd från bostaden. Till Rindöbaden tar du dig endast på ca 10 min gångväg, här finns badbrygga och liten sandstrand. Önskas lite större strand och bad rekommenderas Måldepån med badbrygga, grillplats och klippor, ca 5 min bilfärd från bostaden. Möjlighet till båtplatser finns både i Rindö Hamn samt vid Rindöbaden.

Här erbjuds Lanthandel med stort utbud, flertalet restauranger så som Oxen & Djupet, Batteriet, Murres Bar & Kök samt Kajkanten. Du kan även njuta av goda ostar från prisbelönta Anna på Ostmakeriet.
På ön finns även ölbryggeri och kafferosteri. Även dessa aktörer har vunnit fina priser. Väl värt ett besök.
För den träningsintresserade finns det stort utbud via gym på Fysio + samt utegym. Ka1IF erbjuder många olika träningsformer för både de små och stora, samt elljusspår.

Ja, på Rindö finns allt du kan önska helt enkelt!

Från Rindö finns även goda kommunikationer till stan med såväl buss som båt. Från bostaden är det endast ca 500 meter till närmsta busshållplats och ca 2 km till färjeläget.

Att bo, att leva på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan på endast 45 min. Med morgonbåten från Rindöbadens ångbåtsbrygga (ca 10 min gångväg från bostaden) kommer du in till Slussen till klockan 8.

Välkommen till skärgårdsidyllen Rindö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rindö

Endast en kort färjetur från Vaxholm ligger vackra Rindö. Ön är ca 5 km lång och 1,2 km bred och har en yta av 4,46 km². Över Rindö leder länsväg 274, med vägfärjeförbindelser till Vaxholm i väster (Vaxholmsleden) och Värmdö (Oxdjupsleden) i öster.

Restauranger och service

Vid Rindö Hamn finns den populära restaurangen Batteriet som serverar både lunch och middag med en fantastisk utsikt över infarten till Oxdjupet. Batteriet erbjuder även Bed & Breakfast. I Hamnen finns även bryggeri, ostmakeri samt restaurang Oxen & Djupet. Mitt på Rindö finns en lanthandel samt Restaurang Murres Bar och Kök. Vid färjeläget finns även Restaurang Kajkanten med bland annat vedugnspizza.

Sport och fritid

Havet är ständigt närvarande, särskilt på sommarhalvåret då ett bad eller en tur med båten inte kräver mycket förberedelser. Eller varför inte göra en utflykt med Vaxholmsbåtarna? Havet är en lika påtaglig källa till njutning och harmoni från land, oavsett om du följer strandlinjen eller söker dig till Rindös utsiktsplatser. Ett rikt föreningsliv på Rindö hjälper dig också till en aktiv och meningsfull fritid, till exempel båtklubbar, Fysio+ som är ett komplett gym med noga utvalda träningsredskap, samt utomhustennis och idrotts- och kulturföreningar. Vackert beläget ett stenkast från Grenadjärbryggan i Rindö Hamn ligger ett utegym för alla att nyttja.

Kommunikationer

Till Rindö tar du dig enkelt med bil, båt eller buss. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver. En busslinje (SL) går tvärs över ön och förbinder färjelägena. Vissa bussar går till/från centrala Vaxholm och kör således ombord på Vaxholmsledsfärjan. Broförbindelse finns till Skarpö.

Skolor och förskolor

I närområdet finns Rindö förskola samt Rindö skola. Förskolan har en fin, kuperad gård som inbjuder till lek och utforskande. Omgivningarna erbjuder fin naturmiljö. Plats för ca 75 barn fördelat på fyra avdelningar. Rindö skola är en F-6 skola med plats för ca 115 elever. Här finns även fritidshem. Skolan är belägen vid det gamla regementsområdet på östra sidan av ön nära färjeförbindelsen över Oxdjupet. Det är ett område som växer med nya bostäder och ny F-6-skola planerad till 2021. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.