Annedalsvägen 17

Annedalsvägen 17

Slutpris

4 100 000 kr


Rindö— Vaxholm

Annedalsvägen 17


Slutpris
4 100 000 kr

Rindö— Vaxholm

Fin familjevilla om 111 kvm med närhet till havet på vackra Rindö!

Nu finns chansen att förvärva en fin villa med fantastisk tomt och närhet till populär förskola/skola, havet och naturen på fina Rindö!

Bostaden är i två plan och har öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum, tre-fyra välplanerade sovrum, wc/duschrum med tvättmaskin och torktumlare.
Välskött trädgårdstomt med gavelläge , växthus och gästhus om 38 kvm. Med utgång från vardagsrum/matplats ligger en stor altan i ett soligt sydvästläge.
Fastigheten har egen brunn. Kommunalt sommarvatten finns mellan april-september.

Här bor du i ett mysigt område med närhet till flertalet bad- och båtplatser. Klippbad finns på endast ca 300 meters avstånd från bostaden. Till Rindöbaden tar du dig endast på ca 10 min gångväg, här finns badbrygga och liten sandstrand. Önskas lite större strand och bad rekommenderas Måldepån med badbrygga, grillplats och klippor, ca 5 min bilfärd från bostaden. Möjlighet till båtplatser finns både i Rindö Hamn samt vid Rindöbaden.

Här erbjuds Lanthandel med stort utbud, flertalet restauranger så som Oxen & Djupet, Batteriet, Murres Bar & Kök samt Kajkanten. Du kan även njuta av goda ostar från prisbelönta Anna på Ostmakeriet.
På ön finns även ölbryggeri och kafferosteri. Även dessa aktörer har vunnit fina priser. Väl värt ett besök.
För den träningsintresserade finns det stort utbud via gym på Fysio + samt utegym. Ka1IF erbjuder många olika träningsformer för både de små och stora, samt elljusspår.

Ja, på Rindö finns allt du kan önska helt enkelt!

Från Rindö finns även goda kommunikationer till stan med såväl buss som båt. Från bostaden är det endast ca 500 meter till närmsta busshållplats och ca 2 km till färjeläget.

Att bo, att leva på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan på endast 45 min. Med morgonbåten från Rindöbadens ångbåtsbrygga (ca 10 min gångväg från bostaden) kommer du in till Slussen till klockan 8.

Välkommen till skärgårdsidyllen Rindö!


Boarea
ca 83 kvm
Driftkostnad
34 600 kr/år
Tomtarea
2 282 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-18

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Annedalsvägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Annedalsvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.