Blynäsvägen 48 / Vaxön / Vaxholm

Välplanerat radhus om totalt 150 kvm i populära Blynäs - Med havet utanför fönstret!

Slutpris
5 790 000 kr
Boarea/biarea
ca 123/27 kvm
Driftkostnad
52 231 kr/år
Tomtarea
254 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Blynäsvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Blynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns chansen att kunna förvärva ett av de populära och efterfrågade radhusen i Blynäs!

Här bor du i en välplanerad bostad, i ett barnvänligt område endast ett par meter från havet.
Entréplanet erbjuder en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, modernt kök med utrymme för matplats, separat tvättstuga, gäst-wc, vardagsrum med underbar havsutsikt och utgång till balkongen samt ett möjligt sovrum. Den delen som lätt kan göras om till sovrum nyttjas idag som kontor och har ett fantastiskt läge där du kan blicka ut över den vackra utsikten genom en charmig rund öppning.
På nedre plan finns tre fina sovrum varav ett med utgång till trädgården och altanen, helkaklat badrum som renoverades 2009 där kvalitetsintyg lämnades, samt ett stort förråd som kan göras om till ytterligare ett sovrum.

På fastigheten finns även en fin isolerad friggebod.

Taket lades om 2018 och de flesta fönster byttes till 3-glas isoler 2006.

I Blynäs trivs gammal som ung. I området finns lekplats, garagelängor, hobbylokal/cykelförråd och mycket mer! Här bor du med närhet till Bogesundslandet, Eriksö friluftsområde, idrottshall, matbutik, bensinmack, förskolor/skolor och busshållplats.
Till centrala Vaxholm går du på cirka 10 minuter och till Danderyd tar det cirka 40 minuter med buss. Turerna är täta och att pendla till innerstan går bra med både båt och buss.

Strax nedanför bostaden, i Blynäsparken, finns två badbryggor som även fungerar som båtbrygga. Där finns 10 stycken båtplatser avsedda för mindre båtar tillhörande boende i Blynäs. I närområdet finns också ett flertal fina badplatser.

I årsavgiften till samfälligheten ingår bland annat kabel-tv och garageplats.

Välkommen till skärgårdens huvudstad och oslagbara Blynäs!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vaxön

Vaxön är den ö i Vaxholms kommun där staden Vaxholm är belägen. Hit kommer man lätt med bil, buss och båt.

Restauranger och service

På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer. De flesta restaurangerna är belägna vid centrum och hamnen, men även mitt på ön finns en hel del att välja på. På ön finns två matbutiker - Coop och Ica. I centrum finns även övriga butiker såsom klädaffärer, leksaksaffär, färgaffär, inredningsbutiker, systembolag och annat. Vårdcentral, tandläkare och apotek finns. Vaxön har även en egen biograf.

Sport och fritid

Ön har en stor och fin ishall samt nya hallar för bollspel och idrott , idrottsplats, ett flertal båtklubbar, badplatser, camping och mycket mer. Många idrottsföreningar med olika inriktning gör det enkelt att sysselsätta sig på Vaxön. Här finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikationer

Från Vaxön tar du dig med buss till Stockholms innerstad på ca 45 minuter. Bussarna går ofta och ett flertal hållplatser finns utspridda utmed väg 274. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver? Från hamnen går flera båtar som tar dig vidare ut i Stockholms skärgård.

Skolor och förskolor

På Vaxön finns fyra skolor. Vaxö skola, Kronängsskolan och Söderfjärdsskolan är kommunala och Montessori skola är fristående. Vaxö skola är en F-6 skola med fritidsverksamhet för årskurs F-3. Fritidsklubb för årskurs 4-6 finns på Storstugan, 100 meter från skolan. På skolan ryms ca 220 elever. Kronängsskolan är Vaxholms nya högstadieskola, med plats för cirka 500 elever i årskurs 7 till 9 samt för Kulturskolan. Söderfjärdsskolan är en F-6 skola med ca 330 elever. Inom skolans lokaler och verksamhet finns även fritidshemmet för årskurs F-3 samt fritidsklubben för årskurs 4-6. Montessoriskolan Vaxholm är en fristående F-6-skola med cirka 80 elever som ligger centralt intill Johannebergsparken. Förskolorna på Vaxön är många och förutom de tidigare nämnda så finns ytterligare sex förskolor att välja på.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.