Brännuddsvägen 3 Lgh 8017+8016

Brännuddsvägen 3 Lgh 8017+8016

Slutpris

2 000 000 kr


Rindö— Vaxholm

Brännuddsvägen 3 Lgh 8017+8016


Slutpris
2 000 000 kr

Rindö— Vaxholm

Originell vindslägenhet i byggnad anno 1901 på Brännuddsvägen - Granne med havet!

Drömmen för den som vill skapa något unikt och eget i en fin fastighet från sekelskiftet. Nu finns chansen att förvärva en bostad med närhet till badplats, båtbrygga och vacker natur - Endast 50 meter från havet!
Bostaden är belägen i en flygel och ligger högt med ett fint och ostört läge utan insyn och med havsutsikt.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan, samtidigt som du äter din frukost och är uppkopplad med fri wi-fi om du behöver.
Ett boende - ett hem - med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurangerna Batteriet samt Oxen & Djupet, kafferosteriet Muttley & Jacks. Skola F-6, naturliv och gott om träningsmöjligheter erbjuds både i form av utegym, Fysio+ samt Ka1IF.
Blir du badsugen finns fina badplatser i närheten.
I närområdet finns även lanthandel, restaurang Murres Bar & Kök samt Kajkanten, löpspår och förskola. Möjlighet till egen båtplats finns i Rindö hamn, endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 548 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-25

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Brännuddsvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Brännuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.