Fredriksbergsvägen 4

Fredriksbergsvägen 4

Slutpris

1 495 000 kr


Fredriksberg— Vaxholm

Fredriksbergsvägen 4


Slutpris
1 495 000 kr

Fredriksberg— Vaxholm

Nyrenoverad och optimalt planerad tvåa i populära Fredriksberg!

Nu finns chansen att kunna förvärva en nyrenoverad och trevlig mini-tvåa i populära Fredriksberg. Bostaden har fönster i tre olika väderstreck, praktiskt kök med utrymme för matplats och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, kaklat badrum med fönster samt en mysig sovalkov.

Här bor du i en stabil förening där många av de större renoveringarna redan är gjorda. Välskötta gemensamhetsytor, hiss finns i huset och tvättstuga finns i hus nr 8. Möjlighet till p-plats finns.

Alldeles nedanför Fredriksstrandsvägen, ett stenkast från Fredriksberg, finns badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Känner man inte för att ta bilen eller bussen till innerstan (ca 40 min) så går det alldeles utmärkt att pendla med Vaxholmsbåten på mindre än en timme. I närområdet finns förskolor, skolor, idrottsanläggning och livsmedelsaffär.

Varmt välkommen att boka dig för visning på hemsidan!


Boarea
ca 44 kvm
Avgift
4 400 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksbergsvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.