Fredriksstrandsvägen 8

Fredriksstrandsvägen 8

Slutpris

3 450 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Fredriksstrandsvägen 8


Slutpris
3 450 000 kr

Vaxön— Vaxholm

3:a i populärt område

Varmt välkomna till denna fantastiska 3:a en trappa upp med havsutsikt över Vaxholmsfjärden!

Bostaden är fantastiskt planerad och i väldigt gott skick, 2014 byttes golvet till enstavig ljus ekparkett genomgående i hela lägenheten och socklar, trösklar och dörrfoder byttes till nya. Alla tak och väggar målades och det lades klinkers i hallen. Med två tilltagna sovrum med generösa kvadratmeter och den öppna planlösningen så är lägenheten som gjord för att umgås och bjuder in till sociala middagar och myskvällar. Lägenhetens förråd är väl tilltaget och disponeras i andra lägenheter som hemmakontor samt barnrum.

Bostaden ligger en kort promenad från Vaxholms stadskärna med alla sina mysiga cafeer och restauranger. Bara runt hörnet hittar vi ICA, busshållplatsen och nya Kronängsskolan. Alldeles nedanför Fredriksstrandsvägen finns badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Känner man inte för att ta bilen eller bussen till innerstan (ca 45min) så går det alldeles utmärkt att pendla med Vaxholmsbåten (det tar runt en timme). Förskolor, skolor, idrottsanläggning och livsmedelsaffär ligger i omgivningarna.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 669 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-07-12

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Fredriksstrandsvägen såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksstrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.