Karl Martins Väg 10

Karl Martins Väg 10

Slutpris

2 600 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Karl Martins Väg 10


Slutpris
2 600 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Renoverad lägenhet om 3 rok med inglasad balkong på populära Karl Martins väg!

Hemtrevlig lägenhet om 76 kvm på populära Karl Martins väg, ett stenkast från havet! Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda i en mysig och välplanerad bostad med två sovrum, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och modernt kök med matplats. Badrummet är helkaklat och stambytt (2008/2009). Fantastisk utsikt över de fina omgivningarna och det gröna landskapet bort mot Bogesund och Pålsundet.
I föreningen finns en härlig uteplats med bänkar och bord som kan nyttjas. Till lägenheten hör ett förråd, tillgång till föreningens stora tvättstuga samt fri p-plats. Basutbudet för kabel-tv ingår i avgiften.
Smidig kommunikation till stan med buss 670. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. Man kan även ta en promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan. Välkommen till skärgårdens huvudstad!


Boarea
ca 76 kvm
Avgift
4 478 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-05-25

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2018-05-25. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.