Karl Martins Väg 4

Karl Martins Väg 4

Slutpris

1 900 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Karl Martins Väg 4


Slutpris
1 900 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Tvåa i fint och smakfullt inrett skick! Balkong med sol från eftermiddag till kväll!

Lägenheten disponerar ett stort sovrum som smakfullt inretts, modernt kök, stort och ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong med eftermiddag och kvällssol, helkaklat badrum med tvättmaskin, hall med parkett och ingång till rymlig och inredd walk-in-closet.
Välkommen till ett hem att trivas i!

Här bor du i en stabil och populär förening med god ekonomi. Trivsam lägenhet med allt du kan tänkas behöva, husen värms upp via fjärrvärme, Telenor levererar internet (fiber), förråd finns och trevlig innergård.
En kort promenad tar dig till välsorterad Ica-butik samt idrottsplats.
Alfågeln är ett område med bra kommunikationer och fina promenadstråk längst det härliga vattnet. På 500 meters avstånd angör brofästet på Pålsundsbron som tar er över till Bogesund. I detta nyligen tillkomna Naturreservatet finner man vandringsleder, badstränder, slott, stall samt bondgårdar.

Bara runt hörnet ligger Vaxholms affärer, restauranger, hotell, glassbutiker, apotek, mataffär, vårdcentral, skola, badplatser, det berömda Kastellet och mycket mer! För den som tycker om träning finns ett fint gym på campusområdet i Vaxholm, tennisbanor, idrottshall, ishall, fotbollsplaner, löpspår, utegym, badplatser, kanot och Roddförening. Från bostaden har du närhet till det mesta som Vaxholm har att erbjuda. Med närhet till både Söderhamnen och Norrhamnen är du ständigt nära båtliv och bad som finns tillgängligt. Vill du besöka en av grannöarna finns goda förbindelser med Vaxholmsfärjorna och bilfärjan som tar dig till Rindö. Här finns restauranger, ölbryggeri, ostmakeri och mycket mer för den som vill uppleva en härlig dag ute i skärgården. Från Rindö kan du sedan fortsätta resan mot Skarpö eller Värmdö.

Kommunikationer: Bussförbindelser finns med generösa avgångstider. Vill du in till Stockholm går direktbussar från Söderhamnsplan till Danderyds sjukhus på ca 30 minuter. Vill du ända fram till Tekniska högskolan och tar det ca 45 minuter från Vaxholm.


Boarea
60 kvm
Avgift
4 130 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.