Karl Martins väg 18

Karl Martins väg 18

Slutpris

2 475 000 kr


Vaxholm

Karl Martins väg 18


Slutpris
2 475 000 kr

Vaxholm

Renoverad 3:a med optimal planlösning, sjöutsikt och närhet till allt vad Vaxholm har att erbjuda!

Välkommen till denna fina bostad belägen högst upp i ett av Brf Alfågels nio flerfamiljshus i Vaxholm, känd som skärgårdens huvudstad. Med en imponerande panoramautsikt över vattnet och en atmosfär som för tankarna till den idylliska skärgårdslivsstilen, erbjuder denna bostad en exklusiv möjlighet att uppleva det bästa av två världar.

.Denna välkomnande bostad, bestående av tre rum och kök, nyligen försedd med ett modernt kök från 2024, skapar inte bara en behaglig boendemiljö utan utgör även en inkörsport till en unik livsstil. Brf Alfågel, en del av det arkitektoniska arvet från det respekterade Zimdals Arkitektkontor AB, bär på en känsla av samhörighet med det förflutna samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter.

Vaxholm representerar inte enbart en geografisk plats, utan snarare en komplett livsstil. Med endast 2 km till stadskärnan möts du av en mångfald av restauranger, skärgårdsbåtar och butiker. Utforska de charmiga kullerstensgatorna, njut av en kaffe på en solig uteservering eller ta en avkopplande båttur till Stockholm med de pittoreska Vaxholmsbåtarna.

För de som pendlar är Vaxholm mer än bara en vacker ödestination. Med enkel tillgång till Stockholms innerstad, vare sig det är med bil (ca 35 minuter), direktbuss 670 till Tekniska Högskolan (ca 40 minuter) eller en avslappnande båttur med Vaxholmsbåten (ca 60 minuter till Strömkajen), möjliggörs en sömlös sammanflätning av stadsliv och skärgårdsidyll.

Denna bostad högst upp i det charmiga huset ger dig möjligheten att börja varje dag med en känsla av livskvalitet. En kopp kaffe, en förtrollande utsikt och en atmosfär av ro utgör de perfekta ingredienserna för en harmonisk start på dagen. Välkommen till Vaxholm, där varje dag erbjuder spännande äventyr, avkoppling och en unik livsstil i hjärtat av Stockholms skärgård.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Wictoria Nilsson tel 0739-85 27 72 för att boka visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 988 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-28

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Karl Martins väg såldes av oss 2024-05-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins väg.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.