Lärkvägen 15 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Gavelläge på populära Lärkvägen!

Slutpris
3 530 000 kr
Boarea/biarea
57/30 kvm
Avgift
4 451 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lärkvägen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Lärkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad med gavelläge på populär adress centralt på Vaxön.
Här bor du i tre plan och kan välja att disponera det så som passar er och era behov bäst. På mittenplan hittar vi entrén och hallen samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här är även utgången till den fantastiska uteplatsen med sol hela dagen. Bostaden är genomgående och får därför ett fint ljusinsläpp. På ovanvåningen hittar vi två sovrum samt bostadens badrum och även förvaringsutrymmen. I källaren är ett rymligt rum som idag disponeras som sovrum och kontor. På nedervåningen finns det även ett rymligt förrådsutrymme där många i området har valt att bygga om till badrum eller tvättstuga.

Bostaden ligger en kort promenad från Vaxholms stadskärna med alla sina mysiga cafeer och restauranger. I närheten hittar vi ICA, busshållplatsen och nya Kronängsskolan. . Känner man inte för att ta bilen eller bussen till innerstan (ca 45min) så går det alldeles utmärkt att pendla med Vaxholmsbåten (det tar runt en timme). Förskolor, skolor, idrottsanläggning och livsmedelsaffär ligger i omgivningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration