Sök Meny
Såld

Vaxholm - Centrala Vaxholm / Lärkvägen 15

Gavelläge på populära Lärkvägen!

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad med gavelläge på populär adress centralt på Vaxön.
Här bor du i tre plan och kan välja att disponera det så som passar er och era behov bäst. På mittenplan hittar vi entrén och hallen samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här är även utgången till den fantastiska uteplatsen med sol hela dagen. Bostaden är genomgående och får därför ett fint ljusinsläpp. På ovanvåningen hittar vi två sovrum samt bostadens badrum och även förvaringsutrymmen. I källaren är ett rymligt rum som idag disponeras som sovrum och kontor. På nedervåningen finns det även ett rymligt förrådsutrymme där många i området har valt att bygga om till badrum eller tvättstuga.

Bostaden ligger en kort promenad från Vaxholms stadskärna med alla sina mysiga cafeer och restauranger. I närheten hittar vi ICA, busshållplatsen och nya Kronängsskolan. . Känner man inte för att ta bilen eller bussen till innerstan (ca 45min) så går det alldeles utmärkt att pendla med Vaxholmsbåten (det tar runt en timme). Förskolor, skolor, idrottsanläggning och livsmedelsaffär ligger i omgivningarna.

Sponsrade länkar
Vaxholm / Centrala Vaxholm
Lärkvägen 15
Slutpris: 3 530 000 kr
Boarea/biarea: 57/30 kvm
Avgift: 4 451 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Lärkvägen