Pionvägen 7 / Rindö / Vaxholm

Sjönära familjepärla i barnvänligt område med allt du kan önska!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
ca 133/18 kvm
Driftkostnad
41 838 kr/år
Tomtarea
309 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Pionvägen såldes av oss 2020-03-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Pionvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns chansen att kunna förvärva en fantastiskt fin villa med tre minuter till havet och med skogen runt knuten. Komplett boende för hela familjen med tre fina sovrum, två badrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, tvättstuga med separat ingång samt en underbar uteplats! På tomten finns en rymlig friggebod och parkering med plats för ett flertal bilar.

Pionvägen ligger centralt på Rindö med bra möjligheter till närservice, flertalet restauranger och tillgång till skärgårdens härliga natur och vatten.
Barnomsorg och lågstadieskola finns inom gångavstånd från området. På ön finns också idrottshall, gym, utegym, elbelyst motionsspår och postutlämning. I Rindö Hamn finns möjlighet till båtplats för dig som önskar.
Bebyggelsen gränsar direkt till naturmark och ligger nära vatten med badmöjligheter.
Rindö har reguljär färjetrafik till både Vaxholm och Värmdö. Med bil tar man sig från Rindö till Stockholms innerstad på 30-45 minuter. Rindö trafikeras också med SL-buss. Busshållplats finns i direkt anslutning till området.

Söker ni ett harmoniskt, enkelt, naturnära och njutningsbart liv passar detta er perfekt!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rindö

Endast en kort färjetur från Vaxholm ligger vackra Rindö. Ön är ca 5 km lång och 1,2 km bred och har en yta av 4,46 km². Över Rindö leder länsväg 274, med vägfärjeförbindelser till Vaxholm i väster (Vaxholmsleden) och Värmdö (Oxdjupsleden) i öster.

Restauranger och service

Vid Rindö Hamn finns den populära restaurangen Batteriet som serverar både lunch och middag med en fantastisk utsikt över infarten till Oxdjupet. Batteriet erbjuder även Bed & Breakfast. I Hamnen finns även bryggeri, ostmakeri samt restaurang Oxen & Djupet. Mitt på Rindö finns en lanthandel samt Restaurang Murres Bar och Kök. Vid färjeläget finns även Restaurang Kajkanten med bland annat vedugnspizza.

Sport och fritid

Havet är ständigt närvarande, särskilt på sommarhalvåret då ett bad eller en tur med båten inte kräver mycket förberedelser. Eller varför inte göra en utflykt med Vaxholmsbåtarna? Havet är en lika påtaglig källa till njutning och harmoni från land, oavsett om du följer strandlinjen eller söker dig till Rindös utsiktsplatser. Ett rikt föreningsliv på Rindö hjälper dig också till en aktiv och meningsfull fritid, till exempel båtklubbar, Fysio+ som är ett komplett gym med noga utvalda träningsredskap, samt utomhustennis och idrotts- och kulturföreningar. Vackert beläget ett stenkast från Grenadjärbryggan i Rindö Hamn ligger ett utegym för alla att nyttja.

Kommunikationer

Till Rindö tar du dig enkelt med bil, båt eller buss. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver. En busslinje (SL) går tvärs över ön och förbinder färjelägena. Vissa bussar går till/från centrala Vaxholm och kör således ombord på Vaxholmsledsfärjan. Broförbindelse finns till Skarpö.

Skolor och förskolor

I närområdet finns Rindö förskola samt Rindö skola. Förskolan har en fin, kuperad gård som inbjuder till lek och utforskande. Omgivningarna erbjuder fin naturmiljö. Plats för ca 75 barn fördelat på fyra avdelningar. Rindö skola är en F-6 skola med plats för ca 115 elever. Här finns även fritidshem. Skolan är belägen vid det gamla regementsområdet på östra sidan av ön nära färjeförbindelsen över Oxdjupet. Det är ett område som växer med nya bostäder och ny F-6-skola planerad till 2021. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.