Sundelins väg 23

Sundelins väg 23

Slutpris

6 000 000 kr


Vaxholm

Sundelins väg 23


Slutpris
6 000 000 kr

Vaxholm

Friköpt parhus med havsutsikt!

Upptäck drömbostaden på Sundelins väg 23, friköpt parhus, belägen på den charmiga och trygga ön Resarö. Denna pärla bjuder på enastående havsutsikt direkt från din säng och soliga terrasser på både framsidan och baksidan av fastigheten. Med två våningar, två badrum och fyra rymliga sovrum med generöst med förvaringsutrymme är detta hemmet där du och din familj kan trivas och växa. Samfälligheten har en lekplats för leksugna barn.
Som en extra bonus erbjuder fastigheten en energieffektiv frånluftsvärmepump för uppvärmning, vilket inte bara ger komfort utan också minskar energikostnaderna. Även luft/luft värmepump med AC-funktion är installerad för härlig svalka under årets varmare månader.

Löjvikens båtklubb ligger nere vid vattnet, ett stenkast från denna bostad. För tillfället är det kö.

Läget är oslagbart - bara några steg från vattnet. Omgivningen präglas av lugn och trygghet, perfekt för avkoppling och gemenskap. Samtidigt har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd, buss ett stenkast från bostaden som via Arninge och Danderyds sjukhus tar dig in till Stockholm, ICA, Resarö skola F-6 och förskolor.

För de äventyrliga finns möjlighet till bad vid tex Badviken på Överby, och båtliv vid Resarö båtklubb och Resarö Marina, allt nära hemmet, medan naturälskare kan utforska det vackra skogsområdet Killingen.


Missa inte chansen att uppleva det bästa av Resarö livet på Sundelins väg 23. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet vid havet!


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
48 379 kr/år
Tomtarea
272 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Vaxholm

Denna parhus på Sundelins väg såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Sundelins väg.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.