Ytterbyuddsvägen 4

Ytterbyuddsvägen 4

Slutpris

13 800 000 kr


Resarö— Vaxholm

Ytterbyuddsvägen 4


Slutpris
13 800 000 kr

Resarö— Vaxholm

Välbyggd villa i sekelskiftesstil - Toppskick.

Välkommen till denna fantastiska fastighet i bästa syd väst läge som erbjuder alla moderna bekvämligheter och utrymmen som du behöver för att leva bekvämt och njuta av ditt hem. Huset som uppförts i lösvirke i sekelskiftesstil och är i toppskick, stod klart 2010 och erbjuder en generös totalyta på ca 184 m². Entrévåningen inrymmer välkomnande entréhall med separat kapprum, ett stort vardagsrum i öppen planlösning med öppen spis och stora tidstypiska fönster, kök, arbetsrum/sovrum samt wc/duschrum och tvättstuga. Utgång till den stora altanen som ligger delvis undertak med infravärme.

Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling eller att bjuda in gäster och har gott om plats för soffor och även matbord. Du kan njuta av värmen från den öppna spisen under kalla vinterkvällar.

Med vattenburen golvvärme och bergvärme kan du vara säker på att huset alltid är bekvämt och välfungerande och bergvärme är en mycket effektiv och ekonomisk uppvärmningsmetod.

Fastigheten har en stor tomt på hela 2.590 kvm som ger mycket utrymme för lek och utomhusaktiviteter för hela familjen. På tomten finns även ett gästhus, stort garage, och två separata förråd, vedbod och för den trädgårdsintresserade finns en välskött köksträdgård för odling.

GÄSTHUS/ATTEFALLSHUS
I detta charmiga hus kan du husera ungdomarna eller hyra ut. Huset har ett väl fungerande kök med diskmaskin, spis med ugn, kyl och frys samt trevlig matplats med utgång till altanen. Duschrum med wc och tvättställ samt tvättmaskin. Klinker golv i hela undervåningen med vatten buren golvvärme. På loftet finns gott om plats för dubbelsäng mm.

GARAGE
Garaget är väl tilltaget med stor port och ryggåstak med travers. Här står även fastighetens bergvärmepump med kulvertar till de andra husen. Garaget även lämpligt för den egna företagaren, eller varför inte för bilentusiasten. Detta utrymme skulle även passa för ett hemmagym.

FÖRRÅD/VEDBOD
Två stycken separata förråd finns samt även en väl tilltagen vedbod.

Promenadavstånd till badbryggor, tennisbanor, sommarrestaurang samt ICA affär.

Om så önskas går det att ordna båtplats.

Detta är ett drömhus för en familj eller ett par som vill ha ett bekvämt och utrymmesrikt hem med utmärkta faciliteter. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska fastighet med all dess charm och moderna bekvämligheter. Välkommen hem!


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
65 354 kr/år
Tomtarea
2 590 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Ytterbyuddsvägen såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Ytterbyuddsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.