Sök Meny
Såld

Vega / Barents väg 139

Underbart nybyggt gavelradhus från 2015 med påkostade materialval!

Nu finns möjligheten att få flytta in i ett nyproducerat gavelradhus från 2015 i populära Vega. Radhuset är välplanerat med tre stycken sovrum på samma plan, två underbara badrum med stilren design, stort vardagsrum, vattenburen golvvärme på hela nedervåningen, praktiskt tvättstuga, parkeringsplats utanför huset, exklusiva materialval, häftigt kök med allt du behöver, trädäckad uteplats med ingen insyn då den ligger mot allmänning, gaveltomt som är perfekt för barnen att leka på, förråd i anslutning till huset. Här är det bara att flytta in och må bra! Varmt välkommen till Barents väg 139!

Vega
Barents väg 139
Slutpris: 5 475 000 kr
Boarea/biarea: 123/5 kvm
Driftkostnad: 26 500 kr/år
Tomtarea: 231 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vega / Barents Väg

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.