Vega allé 78

Vega allé 78

Slutpris

2 175 000 kr


Vega— Haninge

Vega allé 78


Slutpris
2 175 000 kr

Vega— Haninge

Nyproducerad tvåa på 42 kvm i expansiva och populära Vegastaden!

Optimalt planerad tvåa med öppen planlösning, låg månadskostnad, förråd i källare och bokstavligen ett stenkast från pendeltåget. Vad mer kan man önska sig?

Nu finns denna jättefina tvåa i populära Brf Tindra till salu som erbjuder härliga sociala ytor, bra med förvaring och rymligt sovrum. I den nybildade föreningen finner du alla bekvämligheter du kan tänka dig så som separat förråd, optimala kommunikationer med både bussar och pendeltåg samt en grönskande och trevlig innergård.

Lägenheten har genomgående ljusa materialval, integrerad kyl/frys samt diskmaskin, klinkergolv i badrum samt en härlig balkong om 5 kvm. Här finns även bra med förvaring och lägenheten erbjuder smarta lösningar som underlättar vardagen genom FlexEl och FlexLjus. Läs gärna säljbroschyren för mer information.

Brf Tindra är en av få föreningar i området som erbjuder separata förråd till alla lägenheter och en månadsavgift som inkluderar både värme, vatten, basutbudet av kabel-tv samt bredband.

Denna bostad bör ses på plats, varmt välkomna till visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 735 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-02-01

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Vega allé såldes av oss 2021-02-01. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Vega allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.