Albatrossvägen 100 / Vendelsö / Haninge

Familjebostad med utmärkt läge i populär förening!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 892 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen 100 såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Vendelsö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Albatrossvägen 100 och denna fina bostad med kvadratmeterna på rätt ställe. Bostaden präglas av ljusa ytskikt, stora ytor, härligt ljusinsläpp och inglasad balkong i söderläge. Den välkomnande hallen i vinkel erbjuder mycket goda förvarings- och avhäningsmöjligheter med både platsbyggda garderober och skjutdörrsgarderob. Båda badrummen är helkaklade med klinkergolv och dusch. Idag används bostaden som 3 rok men det ena sovrummet delas lätt av till två rum, perfekt för barnen.

Kök och vardagsrum är väl tilltagna i storlek med goda sociala ytor för både middagar och fredagsmys. Från vardagsrummet når du även balkongen som vetter mot skogsområde och som erbjuder sol under stora delar av dagen. Genomgående i hela bostaden finns fina golv och ljusa tapetserade väggar.

Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur.
I närheten finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad. Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration