Källtorpsvägen 125

Källtorpsvägen 125

Slutpris

3 100 000 kr


Vendelsö— Haninge

Källtorpsvägen 125


Slutpris
3 100 000 kr

Vendelsö— Haninge

Bostadsrättsradhus i barnvänligt område!

Varmt välkommen till Källtorpsvägen 125 med en Totalarea på 123kvm(100kvm boarea och 23kvm biarea)som är fint beläget i ett barnvänligt område och erbjuder ett avskilt läge. Huset sträcker sig över två plan med suterrängdel och har en tomt med en mysig altan och gräsmatta som gränsar mot allmänning.

Interiört finns det genomgående parkettgolv i hela huset, vilket ger en enhetlig och stilren känsla. Vardagsrummet är ombonat och har gott om plats för soffa och möblemang. Härifrån finns även en utgång till den stora balkongen, som är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen efter en stressig dag på jobbet.

Vid entrén möts man av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även ett helkaklat badrum, vilket ger en fräsch och modern känsla. Köket är ljust och stilrent, och tack vare flera fönster får man rikligt med naturligt ljus.

På det nedre planet finns tre sovrum, varav ett har en utgång till den mysiga baksidan med altan och gräsmatta som vetter mot allmänningen. Det finns också ett badrum med tvättdel samt en stor klädkammare, vilket ger gott om förvaringsutrymme.

Området där radhuset är beläget är en barnvänlig idyll utan genomfartstrafik. Det finns många barn i alla åldrar på gårdarna runt omkring, vilket skapar en trevlig gemenskap. Här bor du med gångavstånd till skolor, förskolor, Vendelsö Vårdcentral och kommunikation till Gullmarsplan, Vattugatan (Stockholms C), Handen och Tyresö. Ca tio min promenad till Djurgårdsplan där det finns pizzeria, frisör och en tobaksbutik ytterligare fem minuter finns mataffär och sushirestaurang . Med skogen bakom knuten och närhet till både Lycksjön och Ramsjön med riktigt härliga badplatser kan du inte bo mysigare!


Boarea/biarea
100/23 kvm
Avgift
6 927 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-05

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Källtorpsvägen såldes av oss 2023-07-05. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Källtorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.