Kvistvägen 18

Kvistvägen 18


Vendelsö— Haninge

Kvistvägen 18Vendelsö— Haninge

Charmigt radhus med två altaner, garage i länga & en underbar tomt!

Välkommen till detta charmiga radhus på Kvistvägen 18 i Vendelsö/Ramsdalen! Detta härliga radhus om 130 kvm erbjuder inte bara enastående boendeutrymmen, utan även en perfekt kombination av bekvämlighet och allt en barnfamilj söker.

När du kliver in på tomten är det första som möter dig den trevliga altanen med en välkomnande atmosfär. De generösa sällskapsytorna skapar utrymme för umgänge och gemensamma stunder. Den genomtänkta planlösningen ger dig en naturlig övergång mellan vardagsrum, balkong, kök och en mindre matplats. På nedre våningen finns det mer utrymme för ett större matbord med såväl vardagliga måltider som festligare tillfällen.

Det här radhuset har verkligen plats för hela familjen. Med tre rymliga sovrum och möjlighet till ett fjärde finns det gott om utrymme för både den växande familjen och gäster. Ett ljust och modernt badrum kompletteras av två gästtoaletter som erbjuder extra bekvämlighet och flexibilitet i vardagen.

På en generös tomt om 318 kvm har du möjligheten att skapa en mysig oas för hela familjen. Via samfälligheten ingår även ett garage i länga som ger dig inte bara skydd för din bil utan också extra förvaringsutrymme som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Och låt oss inte glömma den mysiga altanen på baksidan som bjuder in till stunder av avkoppling och stillhet. Med en utsikt över tomten blir detta din privata oas där du kan njuta av en lugn stund med en kopp kaffe eller en god bok eller större sociala tillställningar.

Sammanfattningsvis, om du letar efter det perfekta hemmet som kombinerar komfort och praktiskt boende, då är Kvistvägen 18 i Vendelsö svaret. Här väntar ett radhus som inte bara erbjuder de bästa bekvämligheterna utan också en livsstil som du kommer att älska. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende!

Välkommen till Kvistvägen 18


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
48 852 kr/år
Tomtarea
318 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Kvistvägen såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Kvistvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad