Söderbytorpsgatan 20 / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

2:a med generös altan!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 881 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2020-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderbytorpsgatan såldes av oss 2020-10-24. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Söderbytorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

UTEPLATS & ALTAN! Ytterst välplanerad 2:a med en generös uteplats om ca 20 kvm belägen i populära Vendelsömalm. Här erbjuds väldisponerade ytor, maskinellt fullutrustat kök med plats för många middagsgäster, helkaklat badrum och gott om förvaring i den väl tilltagna klädkammaren. Härlig uteplats med träaltan och staket runt som bjuder på underbar utevistelse och solmöjligheter från eftermiddag till solnedgång.
Lägenheten har under de senaste åren fräschats upp och byggts om på ett smart sätt och för den lyckliga lägenhetsköparen är det bara att flytta in.

Söderbytorpsgatan är belägen i ett mycket lugnt och trivsamt område med direkt närhet till bra busskommunikationer, barnomsorg, ICA Maxi och 5 minuters bilväg till flera av Haninges stora handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum. För den bilburna passerar väg 73 strax förbi och du tar dig till Stockholm City inom 25 min oavsett om du åker buss, pendeltåg eller bil.
Detta är en bostad för dig som sätter höga krav på såväl boende som område.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsömalm

Vendelsömalm är en familjeidyll belägen i expansiva Haninge kommun. Här finns närhet till alla barnens aktiviteter, utmärkta handelsplatser och smidiga kommunikationer. Med milsvida naturområden som granne kan man njuta av livets lugn endast 20 minuter från Stockholm C.

Affärer och restauranger

Närbutik finns vid rondellen vid Vendelsömalsgropen. Vidare finns ett flertal restauranger och pizzerior.

Sport och fritid

Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

Kommunkation

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm. Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by.

Skolor och barnomsorg

Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning F till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.